<transcy>Verzending</transcy>Leveringsbeleid

ICON. AMSTERDAM bestellingen worden verzonden met DHL.

Een trackingnummer van ICON. AMSTERDAM wordt direct nadat de bestelling is verwerkt verzonden via e-mail.

Nederland/België - €4,99 (gratis voor bestellingen van meer dan €100)
Levertijd: 1 werkdag - Voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.

Europa - € 6,99 (gratis voor bestellingen van meer dan €100)
Levertijd: 2-3 werkdagen

Rest van de wereld - € 12,99 (gratis voor bestellingen van meer dan €100)
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een handtekening kan vereist zijn bij ontvangst van de goederen en als er niemand beschikbaar is om het pakket aan te nemen, zal er een visitekaartje voor u worden achtergelaten om de levering opnieuw te regelen of af te halen bij uw plaatselijke depot.

Eventuele extra kosten voor inklaring, invoerrechten of lokale belastingen zijn voor rekening van de klant. We nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor deze kosten en hebben geen controle over wat ze kunnen zijn.

  FAQ

  Retourneren en ruilen

  Ja, retourneren is gratis voor Nederland en België. Voor bestellingen uit andere landen worden de kosten van de retourzending niet door ICON. Amsterdam vergoed.

  Als u bij het aanmelden van uw retour aangeeft dat u een product wilt ruilen, gaan wij hier direct mee aan de slag. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw ruiling binnen enkele dagen is afgerond.

  Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden. Wij zullen u een update geven over wanneer wij verwachten het product te kunnen leveren. Als u uw retourzending al heeft aangemaakt en het product is uitverkocht, dan nemen wij contact met u op en zoeken samen met u naar een oplossing.

  Na uw bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat het ordernummer (bestaande uit 5 cijfers), orderoverzicht en het verzendadres.
  Helaas komt het soms voor dat een product beschadigd raakt tijdens de verzending of productie. Wij lossen dit uiteraard graag met u op. Stuur een bericht naar info@icon-amsterdam.nl met daarbij een foto van de klacht. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk samen met u naar een oplossing zoeken.

  Denk eraan om uw retourzending binnen de periode van 14 dagen voor het verstrijken van de retourtermijn aan te leveren. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij u de mogelijkheid om het product te ruilen voor een vervangend product of een tegoedbon. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

  Wij doen ons best om de retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van uw retour in ons magazijn verwerken wij de retourzending binnen 10 werkdagen. Op uw track en trace die ontvangt bij uw retourzending ziet u wanneer het pakket bij ons is aangekomen. Vanaf dan gaan de 10 werkdagen in. Nadat de terugbetaling is gedaan, ontvangt u hierover een e-mail. Houd er rekening mee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op uw bankrekening.
  Ons retourbeleid garandeert dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden kunt retourneren. Artikelen moeten aan ons worden geretourneerd in een ongedragen en ongewassen staat, geschikt voor wederverkoop met de labels er nog aan. ICON. AMSTERDAM kan geen retourzendingen accepteren van artikelen die zijn gekocht tijdens een giveaway of uitverkoop. Artikelen die zijn gekocht tijdens de uitverkoop kunnen alleen worden teruggestuurd en worden ingeruild voor een ander product of voucher. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.